Elvas alustab taas Väärikate ülikool

Tartu Postimees
Copy
Väärikate ülikool mullu oktoobris VIljandis.
Väärikate ülikool mullu oktoobris VIljandis. Foto: Elmo Riig

Elvas alustab 16. septembril uut õppeaastat Väärikate ülikool, mis on osa Tartu ülikooli elukestva õppe keskuse võrgustikust aktiivsetele vanemaealistele õppijatele. Loengute korraldamise eesmärk on väärtustada aktiivset eluviisi, pidevat õppimist ja sotsiaalset suhtlemist.

Väärikate ülikool sai Elvas alguse 2020. aasta jaanuaris ning osutus oodatust oluliselt populaarsemaks. Avaloengul, mille raames rääkis endine tipp-poliitik Eiki Nestor Eesti pensionisüsteemi arengutest, osales üle 100 inimese. Seetõttu on Väärikate ülikool sel õppeaastal kolinud raamatukogu hubasest kaminasaalist Elva kultuurikeskusesse, et ruumi oleks kõigile soovijatele ning saaks hoida ka vajalikku distantsi.

«Kevadised loengud katkestas eriolukord ning sellele õppeaastale läheme vastu pisut ärevates meeleoludes. Loodame parimat, kuid oleme valmis tegema plaanides muudatusi, kui seda nõuab koroonaviiruse levikust tulenev olukord.»

Kõik loengusse tulijad peavad arvestama, et tulla tohib nii enda kui kaasõppijate tervise huvides vaid siis, kui ollakse täiesti terved.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles