Kolm kaklust tõid Tartusse natsihirmu (42)

Armas Riives
, reporter
Copy
Ekraanitõmmis, mis pärineb Rüütli tänaval Juhtunud intsidendi videosalvestisest. Väidetavalt sai tüli alguse värvilisest lehvikust ja viis sõimlemise, natsitervituste hüüdmise, keskmise sõrme näitamise ning ka tõuklemiseni.
 
Ekraanitõmmis, mis pärineb Rüütli tänaval Juhtunud intsidendi videosalvestisest. Väidetavalt sai tüli alguse värvilisest lehvikust ja viis sõimlemise, natsitervituste hüüdmise, keskmise sõrme näitamise ning ka tõuklemiseni.  Foto: Ekraanitõmmis

Viimase kahe kuu jooksul on Tartu südalinnas aset leidnud vähemalt kolm vägivallajuhtumit, mis on andnud sotsiaalmeedias ainest juttudeks, nagu oleks neonatsid Tartus varasemast aktiivsemaks ja agressiivsemaks muutunud. Politsei andmetel on kõik need seigad olnud seotud samade isikutega ja praegu pole põhjust arvata, et tegu oleks laiemat sorti suundumusega.

Ekraanitõmmis, mis pärineb Rüütli tänaval Juhtunud intsidendi videosalvestisest.
Ekraanitõmmis, mis pärineb Rüütli tänaval Juhtunud intsidendi videosalvestisest. Foto: Ekraanitõmmis

21. augustil kella ühe paiku öösel tekkis Raekoja platsil kaklus kolme noore mehe vahel. Väidetavalt olid kaks purjus noormeest, kellest üks on alaealine ja teine täiskasvanu, küsinud 28-aastaselt Türgi päritolu välistudengilt suitsu. Saanud välismaalaselt eitava vastuse, reageeris alaealine küsija agressiivselt, nimetades türklast neegriks ning lüües teda vastu nägu.

Kommentaarid (42)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles