Tartumaale lisandus ööpäevaga kaks nakatunut

Tartu Postimees
Copy
Koroonatest. Foto on illustratiivne.
Koroonatest. Foto on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 1427 koroonatesti, millest kaheksa osutus positiivseks. Rahvastikuregistri andmete järgi laekus 3 positiivset testi tulemust Harjumaale (kõik Tallinna), 2 Tartumaale (1 Tartu linna) , 1 Jõgevamaale, 1 Põlvamaale ja 1 positiivse tulemuse saanud inimese kohta maakonna tunnus rahvastikuregistris puudus. 

Lisandunud juhtumite puhul uuritakse 2 nakatumist töökohal,  1 juhul meelelahutusasutuse külastust ja 2 juhul on haigus sisse toodud Prantsusmaalt. Ülejäänud  juhtudel on nakatumise allikas veel selgitamisel.

Epidemioloogiliste uuringute käigus on terviseamet tuvastanud, et ööklubi Vabank koldega on praeguseks seotud 37, ööklubiga Naiiv 21 ja ööklubiga Shooters 19 nakkusjuhtu.

12. augusti hommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 9 inimest, juhitaval hingamisel on 1 patsient. Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud. Kokku on Eestis koroonaviirus nõudnud 63 inimese elu. Tänaseks on haiglates lõpetatud 396 Covid-19 haigusjuhtumit 383 inimesega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles