RAADIOSAADE ⟩ Mis saab Tartu koroonakoldest ja millise kogemuse andis autovabaduse puiestee?

Tartu Postimees
Copy
Tartu Postimehe ajakirjanikud Rannar Raba, Aet Rebane ja Kerli Soe.
Tartu Postimehe ajakirjanikud Rannar Raba, Aet Rebane ja Kerli Soe. Foto: Egon Pentjärv

Teisipäeval Kuku raadios uut hooaega alustanud arutelusaade «Vahetund Tartu Postimehega» keskendus kahele päevakajalisele teemale.

Esimeses pooles tõdesid ajakirjanikud niinimetatud Vabanki koroonakolde õppetundidest ja võimalikest edasisest arengust rääkides, et Eesti ühiskond liigub viiruse leviku mõttes endiselt väga õhukesel jääl, kus kõige määravam on inimeste valmidus vastutustundlikult käituda ning muutuvatele oludele adekvaatselt reageerida. Samas nentisid nad, et praegu veel ei tundu olevat piisavalt põhjust kogu riigis rakendada kevadise eriolukorraga võrreldavaid meetmeid.

Saate teises osas vaadati tagasi juulikuisele projektile, millega Tartu linnavalitsus sulges meelelahutuslike ettevõtmiste tarvis osal Vabaduse puiesteest autoliikluse. Kui uudse atraktsiooni ülesehitusse ja õhustikku suhtuti üksmeelselt kiitvalt, siis ettevõtmise alusmõtte asjus jõuti ka põhimõttelistele eriarvamustele.

Saates osalesid Tartu Postimehe ajakirjanikud Aet Rebane, Kerli Soe, Janno Zõbin ja Rannar Raba.

«Vahetund Tartu Postimehega» läheb Kuku raadio Tartu sagedusel (100,2 MHz) otse-eetrisse teisipäeviti kell 13. Saadet saab järgi kuulata Kuku podcast'idest, iPodcastidest ja Spotify rakendusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles