Politsei otsib ikka veel taga Tartumaal hooldekodust lahkunud meest

Lenel Karu
, reporter
Copy
Politsei otsib jätkuvalt taga hooldekodust lahkunud 53-aastast Andrest, kes viimase info järgi võib liikuda Põlva- ja Valgamaa kandis.
Politsei otsib jätkuvalt taga hooldekodust lahkunud 53-aastast Andrest, kes viimase info järgi võib liikuda Põlva- ja Valgamaa kandis. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei otsib ikka veel taga Tartumaal hooldekodust lahkunud 53-aastast Andrest, kes viimase info järgi võib liikuda Põlva- ja Valgamaa kandis. Selle otsinguala kammis eile läbi lennusalga kopter, samuti otsisid meest patrullid. Olgugi et laekusid ka mõned uued infokillud, ei ole need paraku seni veel mehe leidmiseni viinud. Otsingud jätkuvad.

Mehel on seljas erksinine dressipluus, jalas sinised teksased ja plätud. Ta kõnnib kiirete pisikeste sammudega, käsi kramplikult külgedel või rinnal risti hoides. Kui keegi märkab kirjeldusele vastavat meest, palub politsei sest teada anda hädaabinumbril 112.

Praegu teadaolevalt nähti Andrest viimati 30. juuli õhtul kella 20 paiku Kanepi vallas Pikajärve külas Hainjärvel, kust ta suundus Saverna-Otepää tee poole. Meest otsivad politsei kõrval ka vabatahtlikud, ühtlasi laekus reedel inimestelt mitu vihjet mehe võimaliku liikumissuuna kohta, mida kontrolliti, kuid meest paraku veel leitud ei ole. Tema asukoha tuvastamine jätkub.

Kui keegi märkab kirjeldusele vastavat meest, palub politsei sest teada anda numbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles