Galerii ⟩ Nublu ja 2 Quick Start tõid Tartu lauluväljakule pidutsema poolteist tuhat inimest, keda viirus ei heidutanud (3)

Lenel Karu
, reporter
Copy

Eile õhtul toimus Tartu lauluväljakul suur suvekontsert, kus astusid üles 2 Quick Start ja Nublu. Kuigi Tartus on viimastel päevadel kinnitatud järjest rohkem koroonahaigeid, ei heidutanud viiruseoht eile ligi 1500 inimest Tartusse kogunema. 

Pikk paus eriolukorra vältel hoidis inimesed eemal väliüritustest ja igatsus lava ees näppe visata tõi eilset kontserti nautima suurel hulgal tartlasi. Kuna Eesti räpimaastiku kõige kuumem artist Nublu pole Tartus ka varem palju kontserte andnud, kasutasid tartlased eile võimalust.

Kohale oli tulnud igas vanuses publikut, sealhulgas nii pered lastega kui ka koolinoored. Kes istus lauluväljaku treppidel, kes keerutas jalga lava ees. 

2 Quick Starti esituses kõlanud vanad tuttavad lood tantsutasid inimesi mitu tundi ja hoidsid meeleolu lõbusana. Kui esinema hakkas aga Nublu, liikus rahvamass lavale nii lähedale kui võimalik, et kauaoodatud külalist oma silmaga näha ja kuulda.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles