Video ⟩ Narkojoobes mootorrattur põgenes politsei eest, kuni sõiduki vastu kõnniteed lõhkus (1)

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy

Politse- ja piirivalveameti Lõuna prefektuur jagas enda Facebooki lehel videot politsei eest põgenevast mootorratturist, kelle kiirus ja hulljulged manöövrid võinuks kellelegi saatuslikult lõppeda.

Motomees, kuhu kiirustad – haiglavoodisse, surnuaeda, vangikongi, algab postitus.

«Viimastel päevadel on mootorratturid Lõuna-Eesti teedel üles näidanud erakordset hoolimatust ning hullumeelsust. Nii märkasid liikluspolitseinikud töönädala esimesel päeval Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel neile vastu liikunud mootorratturit, kel kiirust lubatust vähemalt poole võrra rohkem. Sinipunaseid vilkureid nähes alustas rattur eest ära sõitu ning tema masina sõidukiirus kasvas ohtlikke manöövreid tehes suisa 245 kilomeetrini tunnis. Sõgedaid manöövreid täis teekonna lõpetas ratturi hooletu manööver Tartus Supilinnas, kus juht oma sõiduvahendiga nii hoogsalt teeäärt kündis, et põgenemisvahendil kett maha tuli,» selgitab postitus.

Sedavõrd arutu kihutamise peale oli politseinikel selge, et nii käituva juhi südametunnistus päris puhas ei ole. Ning põhjuseid polnud vaja kaugelt otsida: mehel puudus juhtimisõigus ning ta oli narkojoobes. Mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetati otsejoones arestikambrisse, kuhu tal tuleb prokuröri taotlusel ja kohtu otsusel esiti jääda vähemalt järgnevaks kaheks kuuks.

Paraku ei olnud selle seigaga sõgedad juhtumised Tartumaa teedel sugugi mitte lõppenud. Eile näiteks peatasid politseinikud Tartumaal taas ühe motomehe, kes oli parasjagu mõõtu võtmas sõiduautoga. Mõlemad mehed, kes oma sõiduvahenditest ligemale 200 km/h välja pigistasid, toimetati arestikambrisse kohtuistungi ja oma edasise saatuse ootele.

«Sama ootab ees ka kõiki teisi liiklushuligaane, kel suurim südamesoov jaaniaeg arestikambris veeta – seal kohti veel on,» hoiatab postitus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles