VIDEO JA FOTOD ⟩ Jõgevamaal süttis pikselöögist küün

Tartu Postimees
Copy

Kell 15.34 kutsuti päästjad Jõgevamaale Rohe külla kustutama küüni, milles hoitakse puitmaterjali. 

Kell 15.30 paiku avastati, et Jõgevamaal Rohe külas põleb puidust hoone. 

Harjutuselt tagasi komandosse sõitnud Jõgeva komando päästjad nägid ühel ristmikul, et eemalt tõuseb paks suitsusammas. Päästjad otsustasid olukorda kontrollima minna ja põlengukohta otsima hakata. Umbes kilomeetri jagu sõitu ning mehed jõudsid põleva kõrvalhoone juurde, mis oli laustules.

Päästjatel õnnestus ära hoida tule levik elumajale ja ühele teisele kõrvalhoonele. Põlema süttinud puidust kõrvalhoones olid sees haned, kes sellest õnnetusest eluga pääsesid. 

Tõenäoliselt sai kahjutuli alguse pikselöögist, sest pärastlõunal oli selles piirkonnas tugev äike ning kõrvalhoones ei olnud voolu sees. Pererahvas oli tulekahju puhkemise hetkel kodust ära.

Puidust hoone hävis täielikult.

Rohe külas põleb küün. Hoone põleb laustules ja kustutustööd on alles algjärgus. Õnnetusest teataja sõnul süttis hoone pikselöögist.
Rohe külas põleb küün. Hoone põleb laustules ja kustutustööd on alles algjärgus. Õnnetusest teataja sõnul süttis hoone pikselöögist. Foto: Eili Arula

Praegu on tulekahjule sõitnud viis päästeautot.

Küünipõleng. Hoone põleb laustules ja kustutustööd on alles algjärgus. Õnnetusest teataja sõnul süttis hoone pikselöögist.
Küünipõleng. Hoone põleb laustules ja kustutustööd on alles algjärgus. Õnnetusest teataja sõnul süttis hoone pikselöögist. Foto: Eili Arula
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles