Galerii ja video Politsei rammis kihutanud Audi teelt välja, viis noort jooksid metsa (8)

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy

Täna, 10. juuni pealelõunal märkas politseipatrull Tartu linnas Võru ja Sepa tänava ristmikul neile vastu liikunud sõiduautot Audi, mis oli registreerimata. 

Politseinikud andsid sõidukile peatumismärguande, mida juht eiras ning kihutas linnast välja. Politseinike eest ära sõitnud auto kiirus kasvas kohati kuni 120 kilomeetrini tunnis.

Põgenevat juhti püüdsid takistada ka kaasliiklejad, kes keerasid oma autodega Audile ette. Paraku õnnestus kihutaval juhil neist mööduda ning suunduda Võru maanteele.

Sündmusele reageeris mitu patrulli ning Pangodi kandis õnnestus politseinikel oma bussiga Audi teelt välja rammida. Kraavi paiskunud Audist tormas välja nii juht kui ka neli kaasreisijat, kes kõik metsa jooksid. Politseinikud jooksid noortele järgi ning juht ja kaks kaasreisijat õnnestus metsas kätte saada. Kaks viimast jooksikut tabas politsei enne poolt seitset õhtul. 

Õnnetuses ükski inimene viga ei saanud, küll said kahjustada politseibuss ning Audi. Sündmuskohal kuriteos kahtlustatavana kinnipeetud juht toimetati arestimajja, tema kainus on selgitamisel. Juhtimisõigust mehel ei ole, varasemalt on politseinikud teda sarnaselt rikkumiselt korduvalt tabanud ning teda selle eest ka karistatud.

Oma teguviisi põhjendaski juht hirmuga politseinikele juhtimisõiguseta sõidul vahele jääda ning trellide taha sattuda. Nüüd selgub mehe edasine saatus alustatud kriminaalmenetluses.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles