Jõgeva riigimaja hoone ümberehitusele otsitakse peatöövõtjat

Lenel Karu
, reporter
Copy
Pildil Jõgeva maavalitsuse hoone, mis ootab ümberehitust Jõgeva riigimajaks.
Pildil Jõgeva maavalitsuse hoone, mis ootab ümberehitust Jõgeva riigimajaks. Foto: Margus Ansu

Jõgeva riigimaja, endise maavalitsuse hoone ümberehitamiseks otsib riigi kinnisvara aktsiaselts peatöövõtjat. Hoone on kasutusel olnud juba 1968. aastast ning uue Jõgeva riigimaja tarbeks plaanitakse neljakorruselisele hoonele rajada juurde kolm korrust. 

Jõgeva riigimaja hankepakkumuste esitamise tähtaeg on 3. juuli. Kavandatavasse hoonesse kolivad kokku 15 riigiasutust. Töökohti on planeeritud ligi 95 inimesele, lisaks avaliku sektori töötajatele mõeldud neli kaugtöökohta.

Ümberehitusega soovitakse Jõgeva riigimaja muuta funktsionaalseks ja energiatõhusaks, samuti keskenduda hea sisekliima tagamisele ning luua tänapäevased ja mugavad töötingimused. Ehituse käigus uuendatakse hoone ruumiprogrammi, nii luuakse kvaliteetsed tööalad, mugavad puhkeruumid ning funktsionaalsed vestlusruumid. Lisaks ajakohastatakse hoone tehno-, kütte- ja ventilatsioonisüsteemid.

Hoone territooriumil on projekti järgi planeeritud parandada teede, platside ja parkla seisukorda ning rajada välisvalgustus. Samuti on ette nähtud lammutada olemasolevale põhihoonele hilisemate juurdeehituste käigus rajatud viilkatus ning taastada hoone originaalilähedane modernistlik ilme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles