Raadil avati uus toidupood, mille kaubavalikul rääkisid kaasa Tartu valla elanikud

Lenel Karu
, reporter
Copy
Tartus Raadil avati täna uus Coop kauplus.
Tartus Raadil avati täna uus Coop kauplus. Foto: Kertu Punger

Tartus Raadil avati täna uus Coopi kauplus, mille kaubavaliku koostamisel rääkisid kaasa Tartu valla inimesed. Lähiaastatel on Coopil Tartus plaanis avada veel kolm kauplust.

Uue kaupluse müügisaal on suuruselt võrreldav Ihaste konsumiga ning varustatud kõigu vajalike kaasaegsete vahenditega kauba pakkumiseks ja ostu sooritamiseks. Arvestades kõrvalasuvat Vahi elurajooni on eriline rõhuasetus igapäevaselt värske ja laia toiduvaliku tagamisel. Uues hoones tegutseb ka Benu apteek ja taaratagastuspunkt.

«Raadimõisa Konsum erineb paljudest teistest meie kauplustest eelkõige selle poolest, et oleme olnud algusest peale tihedas kontaktis kohaliku kogukonnaga,» ütles Coop Tartu kommunikatsioonispetsialist Kertu Punger.

Kaupluse valmimisjärgus võeti näiteks kohalikke elanikke koondava Facebooki grupi vahendusel piirkonna inimestega ühendust, et saada teavet ootustest uue kodupoe osas. Punger kinnitas, et sarnast ideedekorjet kavatsetakse teha ka tulevikus. «Oleme väga tänulikud Raadil elavate perede Facebooki grupile, mis on andnud meile otsekontakti kogukonnaga,» lisas Punger.

Möödunud aasta lõpus sai valmis uus konsum ka Mõisavahes ning ettevalmistused käivad veel kolme kaupluse avamiseks Tartus. Tänaseks on alla kirjutatud kaupluse arendamise kokkulepe ka Kvissentali külje all Jõgeva maantee ääres, see pood on kavas avada 2021. aastal.

«Mõisavahe, Raadimõisa ja Kvissentali kauplustest saavad Coopi esindused nendes Tartu piirkondades, kus me varem esindatud polnud. Püüame mõistliku hinnatasemega pakkuda kohalikule elanikkonnale kõike igapäevaeluks vajalikku,» kinnitas Coop Tartu juhatuse liige Madis Suiste. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles