FOTOD ⟩ Tartus on nüüd kaks laululava

Lenel Karu
, reporter
Copy
Tartu laululava kõrvale muruplatsi äärde kerkis teine laululava Helila, mis on mõeldud mitmesuguste uute ürituste elluviimiseks.
Tartu laululava kõrvale muruplatsi äärde kerkis teine laululava Helila, mis on mõeldud mitmesuguste uute ürituste elluviimiseks. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eriolukorra järel virvendab kultuurielu veel segastes toonides, kuid suvekontserte ootavad pikisilmi nii korraldajad kui ka linnarahvas. Selle tunnistusena kerkis maikuus Tartu laululava kõrvale muruplatsi äärde teine laululava Helila, mis on mõeldud mitmesuguste uute ürituste elluviimiseks. Nii näiteks annavad seal 23. juulil piknikukontserdi Birgit Sarrap, Tanja Mihhailova ja Mihkel Mattisen.

Helila ees muruplatsil saab kontserti nautida nii väikeste kui suuremate rühmadena.
Helila ees muruplatsil saab kontserti nautida nii väikeste kui suuremate rühmadena. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Välilava ees laiub muruplats, kuhu on piknikutekkidel oodatud kontserte nautima igas vanuses huvilised. Arvestuslikult on sinna võimalik mahutada ligi tuhat kuulajat-vaatajat ning eriolukorra järel kehtestatud 2 + 2 reegli mõttes on see paslik paik ka väiksema publikuhulgaga ürituste korraldamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles