JÄRELKUULATAV ⟩ Tartu Postimehe raadiosaade: kriisis on olnud ka üht-teist head

Tartu Postimees
Copy
Tartu Postimehe peatoimetaja Rannar Raba ja reporter Lenel Karu Kuku raadio Tartu stuudios.
Tartu Postimehe peatoimetaja Rannar Raba ja reporter Lenel Karu Kuku raadio Tartu stuudios. Foto: Tiiu Rööp

Teisipäeval Kuku raadio eetris olnud saates «Vahetund Tartu Postimehega» arutlesid ajakirjanikud Lenel Karu, Aet Rebane ja Rannar Raba selle üle, millised on olnud koroonakriisi kõige huvitavamad mõjud inimeste käitumisele. Ühiselt tõdeti, et paljude negatiivsete mõjude kõrval on eriline aeg aidanud inimesi muuta tähelepanelikumaks nii enda, lähedaste kui ka looduse suhtes. Samuti on paljud pidama muutuma senisest leidlikumaks.

Rääkides tulevikust, tõdesid ajakirjanikud, et väga palju sõltub sellest, kui keeruliseks kujuneb haiguspuhangust tingitud majanduskriis. «Samas võib eeldada, et inimesed jäävad ikka inimesteks ja keegi ei taha jätta oma elu elamata,» arvas Raba.

Muu hulgas tõdeti, et pandeemia tõstis eriti eredalt esile teaduse tähtsuse, mida võiks edaspidistes rahastamisotsustes silmas pidada ka Eesti valitsus.

«Vahetund Tartu Postimehega» läheb Kuku raadio Tartu sagedusel (100,2 MHz) otse-eetrisse teisipäeviti kell 13. Saadet saab järelkuulata ka Kuku podcast'idest, iPodcastidest ja Spotify rakendusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles