Tartu alustas eriolukorrast väljatuleku kampaaniat

Tartu Postimees
Copy
Tartu alustas eriolukorrast väljumise kampaaniat.
Tartu alustas eriolukorrast väljumise kampaaniat. Foto: Disainibüroo Velvet

Tartu linnavalitsus alustas eriolukorra järkjärgulise leevendamise kampaaniat, kutsudes inimesi üles tähelepanelikkusele ja mõistlikkusele, et üheskoos uue olukorraga paremini kohaneda.

Kampaania toob linna bussipeatustesse, digiekraanidele ja sotsiaalmeediakanalitesse sõnumid nagu «Armastan sind kaugelt» ning «Tark ei torma», mis kutsuvad kõiki üles eluga edasi minema, pidades samal ajal silmas ohutusreegleid.

Uue teemana juhivad sõnumid tähelepanu ka kohaliku majanduse toetamisele. Seetõttu on visuaalidel laiendusena kasutatud teemaviiteid #toetankohalikku, #puhkaneestis ja #tellinkoju, aga ka ohutusmeetmetele viitavaid #hoianvahet, #pesenkäsi, #kannanmaski. Lööklause «Armastan sind kaugelt» pöörab tähelepanu nii vajadusele hoida mõõdukat distantsi kui ka vajadusele toetada kohalikku ettevõtlust, sest kriisist suudame jagu saada vaid üheskoos.

Tartu kriisimeeskonna juhi, linnapea Urmas Klaasi sõnul rõhutavad kampaania hüüdlaused tartlastele, kui oluline on koostöö ja üksteise toetamine kriisis. «Kriisist väljumise võti peitub kiires kohanemises uute oludega. Kõige paremini saame seda teha ühiselt, toetades ja tarbides kohalikke tooteid ja teenuseid, aga pidades jätkuvalt kinni ka ohutusreeglitest,» lausus Klaas.

Märtsis tuli linn välja kriisikampaaniaga, mis kutsus linlasi üles kodus püsima. Uue sotsiaalkampaania eesmärk on aidata inimestel uue olukorraga kohaneda ning tavaelu jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles