Tartu linn alustab koolide ja lasteaedade remonti

Tartu Postimees
Copy
Veeriku kooli ootab värskendus.
Veeriku kooli ootab värskendus. Foto: Sille Annuk

Tartu linn kavandab sel aastal remonti mitmes koolis ja lasteaias. Lähikuudel alustatakse ehitustöid Tripsiku lasteaias ning Veeriku ja Puškini koolis, projekteerimistööd algavad Helliku lasteaias. 

Kevadel alustatakse lasteaia Tripsik rühmaruumide remonti, mille käigus korrastatakse ka eripedagoogi kabinet. Uuenduskuur läheb maksma 99 609 eurot, ehitustööd teevad osaühingud Kolmik ja Aestoveeg. 

Juunis plaanib linn alustada lasteaia Hellik projekteerimistöid, millega tehakse ettevalmistusi lasteaiahoone täielikuks rekonstrueerimiseks ja energiatõhusamaks muutmiseks. 

Suve alguses plaanitakse remonti Veeriku koolis ja Puškini koolis. Kuna õpilaste arv kasvab, siis remonditakse Veeriku koolis klassiruume ja paigaldatakse lükandsein, et muuta ruumide kasutust paindlikumaks. Puškini koolis vahetatakse juunis algava remondi käigus teise korruse koridori põrand, ehitustööd kestavad augustini. 

Sel aastal on kavandatud uuenduskuuri veel mitmes linna haridusasutuses. Rühmaruumide remonti on juba alustatud Poku lasteaias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles