Tartumaal pole viimase ööpäeva jooksul uusi koroonapositiivseid registreeritud

Tartu Postimees
Copy
Homsest hakkab tööle ka Jõgeval koroonaviisruse testimistelk. Pilt on jäädvustatud Tartus Annelinna spordimaja kõrval asuvast testimistelgist.
Homsest hakkab tööle ka Jõgeval koroonaviisruse testimistelk. Pilt on jäädvustatud Tartus Annelinna spordimaja kõrval asuvast testimistelgist. Foto: Sille Annuk

Ajavahemikul 31. märts kell 7 kuni 1. aprill kell 7 laekus kogu Eestis 1952 koroonaviiruse tuvastamise testi tulemust, millest 34 olid positiivsed. Neist ükski test ei tulnud teadaolevalt Tartumaalt.

Tartumaal tehti nimetatud ajavahemikul 132 testi.

Rahvastikuregistri andmetele tuginedes tuli ööpäevaga enim uusi koroonaviiruse juhte juurde Saaremaal (22), Harjumaal (13), Ida-Virumaal (4) ja  Lääne-Virumaal (3). Kahe positiivse puhul oli tegemist kinnitamata isikukoodiga inimestega.

Eestis on nüüdseks kokku tehtud 14 353 testi, neist 779 ehk viis protsenti on olnud positiivsed. Enim nakatunuid on analüüside tulemuste kohaselt vanuserühmas 50–54 eluaastat (11 protsenti) ning 45–49 eluaastat (10 protsenti) ja 55–59 eluaastat (10 protsenti).

Covid-19 tuvastavad Tartu ülikooli kliinikumi, terviseameti, Synlabi, Põhja-Eesti regionaalhaigla, Ida-Viru keskhaigla, Pärnu haigla ja Ida-Tallinna keskhaigla laborid.

1. aprilli hommikuks vajas koroonaviiruse tõttu haiglaravi 95 patsienti, neist 15 oli juhitaval hingamisel. Haiglatest on välja kirjutatud 33 inimest ning surnud on viis inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles