KIRI: Kellele reeglid kehtivad?

Copy
Realiseerimiskeskus
Realiseerimiskeskus Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Olen mures! Käisin Tartus Zeppelini kaubandusekeskuse Maxima toidupoes. Endale ja abikaasale suureks imestuseks avastasime, et keskuses teisel korrusel on avatud ainult üks kauplus, mille nimeks on Realiseerimiskeskus. Kõik teised kaupluste boksid, mis seal asusid, olid suletud vastavalt uuele korrale.

Vaatamata valitsuse otsusele sulgeda kõik ostukeskused, jättes neis lahti vaid apteegid ja suured toidupoed, see üks kauplus otsusele vilistades jätkab.

Realiseerimiskeskuses ei olnud müügil kiiresti riknevaid toidukaupu, kuigi all ukse juures oli suur eksitav silt, et avatud on toidukauplus teisel korrusel. Tegelikult ei ole seal ju toidupoodi, ainus toidukaup, mis seal oli müügil, oli pika realiseerimisajaga kommid, konservid, küpsised ja mõni kassi-koeratoit.

Nagu ütleb poe nimi, siis see müüb tegelikult pudi-padi (riided, nõud, autokaubad, voodipesu ja mänguasjad). Kõigele lisaks olen ma väga mures nende müüjate pärast, kes seal töötavad, sest kassal puudus kaitseklaas.

Tiia Järve

OÜ Realiseerimiskeskus juhataja Tõnu Eermanni kommentaar: «Realiseerimiskeskuse kauplused on toidupoed, vastava kauplemisloata ei saakski toidukaupu müüa. Sortiment on lai, kuigi leiba ja saia tõesti ei müüda, küll aga konserve, pastat, ka alkohoolseid jooke. Toidukaupade osakaal jääb alla poole. Kaupluste kassas ei ole küll töötaja ja ostja vahele ehitatud seina, kuid maskid, sirmid ja desinfitseerimisvahendid on olemas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles