Tartu. Eesti.13JAN20-
Täna toimunud kliinikumi nõukogu koosolekul otsustas nõukogu jätkata koostööd juhatuse esimehe Priit Eelmäega, sest juhatusel ja kliinikute juhtidel on ühisosa karjäärimudeli ja struktuurireformi vajalikkuses ning erimeelsus on tekkinud muudatuste elluviimise viisides.
Foto: KRISTJAN TEEDEMA/TARTU POSTIMEES
Tartu. Eesti.13JAN20- Täna toimunud kliinikumi nõukogu koosolekul otsustas nõukogu jätkata koostööd juhatuse esimehe Priit Eelmäega, sest juhatusel ja kliinikute juhtidel on ühisosa karjäärimudeli ja struktuurireformi vajalikkuses ning erimeelsus on tekkinud muudatuste elluviimise viisides. Foto: KRISTJAN TEEDEMA/TARTU POSTIMEES Foto: Kristjan Teedema

Reede õhtul sai teatavaks, et koroonakriisis rasketeks väljakutseteks valmistuva Tartu ülikooli kliinikumi nõukogu vallandab juhatuse esimehe Priit Eelmäe. Ehkki aasta algul olid kliinikumi kliinikute juhid Eelmäe vastu tõusnud, tuli selline otsus praegusel erakorralisel ajal paljudele ikkagi ootamatult. Sama ütleb ka Eelmäe ise – tema meelest kasutas nõukogu praegust ärevat olukorda tema vastu ära.

Priit Eelmäe, kui ootamatu teie enda jaoks oli nõukogu tänane otsus?

Väga ootamatu ja mulle tundub, et see oli ootamatu ka kõigi teiste jaoks.

Kommentaarid (1)
Copy