GALERII ⟩ Tragid naised pidasid joobes peaga kraavi sõitnud ja põgeneda püüdnud mehe kinni

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy

Täna keskpäeva paiku sai häirekeskus teate, et Jõhvi-Tartu-Valga maantee 110. kilomeetril Igavere külas on juhtunud liiklusõnnetus. Esialgsetel andmetel kaotas seal alkoholijoobe tunnustega mees oma Nissani üle kontrolli, põrkas vastu teeäärseid helkurposte ja liiklusmärke ning põrutas siis teelt välja kraavi.

Tartu jaoskonna avariipolitseinik Rando Jõemets ütles, et peale avariid püüdis roolis olnud mees õnnetuspaigalt lahkuda, kuid tema teekonda takistasid kaks tragi naist, kes pidasid mehe kinni ning andsid üle sündmuskohale saabunud politseinikele.

Auto roolis olnud 46-aastane ning ilmsete joobetunnustega mees keeldus aga kohapeal alkomeetrisse puhumast. Ta viidi tervisekontrolliks haiglasse, kus temalt võetakse vereanalüüs ka kainuskontrolliks.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja lisas, et ekspertiisis selgus mehe raske joove. Haiglas anti talle esmaabi ning peale seda viisid politseinikud ta arestikambrisse kainenema.

«Sellised tragid kaasliiklejad on politseile hindamatuks abiks, au ja kiitus neile kahele naisele, kes sündmuskohalt põgenevat juhti märkasid ning ta ise kinni pidasid,» kiitis Jõemets. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles