Väiksema osa Raadi rehvimägede käitleja otsing lükkub eriolukorras edasi  (1)

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Raadil punakotkaste endisele lennuväljale on aastatega kokku veetud vähemalt 12 000 tonni siledaks sõidetud rehve. Eriolukorras elavas Eestis väheneb iga päevaga võimalus, et keskkonnaministeerium laseb selle aasta lõpuks sealt ära käidelda 5667 tonni rehve.
Raadil punakotkaste endisele lennuväljale on aastatega kokku veetud vähemalt 12 000 tonni siledaks sõidetud rehve. Eriolukorras elavas Eestis väheneb iga päevaga võimalus, et keskkonnaministeerium laseb selle aasta lõpuks sealt ära käidelda 5667 tonni rehve. Foto: Kristjan Teedema

Raadil vanal sõjalennuväljal on Estiko Energia lasknud rajatava päikesepargi tarbeks maha võtta palju noort metsa ja võsa ning punakotkaste platsdarmi ilme on hoopis teine.

Kuid endiselt kõrguvad tulevase päikesepargi alal tohutud siledaks sõidetud rehvide mäed, seda vanakraami on vähemalt 12 000 tonni.

Keskkonnaministeerium on mitu aastat lubanud, et ohtlikud rehvimäed kaovad kohe-kohe. Eesti Energia on teatanud, et hakkab nii Raadi kui ka kõiki teisi kodumaiseid vanu rehve kasutama põlevkiviõli tootmisel. Midagi pole juhtunud, ükski plaan ei ole teoks saanud ega paistagi saavat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles