Tartu valla lasteaiad, huvikoolid ja õpilaskodu eriolukorra lõpuni tasu ei võta

Tartu Postimees
Copy
Tartu vallamaja Kõrvekülas.
Tartu vallamaja Kõrvekülas. Foto: Margus Ansu

Tartu vallavalitsus otsustas vabastada vanemad lasteaia kohatasust alates 16. märtsist kuni eriolukorra lõpuni. Sama otsus kehtib ka valla spordikooli, muusikakooli ja Tabivere huvikooli õppetasude ning Lähte õpilaskodu kasutajate kohatasu kohta.

Otsuse langetamisel lähtus vallavalitsus asjaolust, et teenuste osutamine on takistatud või ära jäänud nii vallast kui vanematest sõltumatutel asjaoludel. Juba tasutud märtsikuu kohatasu arvestatakse poole kuu ulatuses ettemaksuks.

Ühtlasi on 20. märtsist ööpäev läbi lastehoid Kõrveküla lasteaias Päikeseratas. See teenus on mõeldud nende perede lastele, kes eriolukorrast  tulenevalt seda vajavad – eeskätt meedikute, politseinike, kaitseväelaste, päästjate ja teiste elutähtsate teenuste osutajate perede lastele.

Tartu vald palub neil, kes ööpäevaringset lastehoidu vajavad, sellest teada anda aadressil staap@tartuvald.ee.

Tartu vallavalitsus palub teada anda neil peredel, kes vajavad koolitoidu asendamist toidupakiga. Sellekohane info palume saata vallavalitsuse sotsiaalosakonnale kas ööpäev läbi töötavale infotelefonile  510 3781 või karin.aru@tartuvald.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles