Kas alanud aasta toob Tartu Uuele Teatrile paremaid aegu?

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Uue Teatri juht Ivar Põllu.
Tartu Uue Teatri juht Ivar Põllu. Foto: Tartu Uus Teater

Head uut aastat! Kas alanud uus aasta kujuneb Tartu Uuele Teatrile nii loominguliselt kui ka muidu äsja lõppenud aastast paremaks?

Vastab Teatri juht Ivar Põllu:

Ei tea.

Kuidas möödus vanas võimlas Lai 37 Tartu Uue Teatri kureeritud programm Yes33, mis algas novembri lõpus ja lõppes aastavahetuspeoga 1. jaanuari esimestel tundidel?

Väga hästi ja samas kurnavalt. Kõige rohkem oli hea meel, et publikul oli hea meel ja esinejatel ka.

Kuidas edeneb Tartu Uue Teatri tegevus selles suunas, et seni veel Tartu Ülikoolile kuuluv vana võimla saada enda valdusesse pikemaks ajaks kui äsja otsa saanud 33 päeva?

Meil on nüüd leping ülikooliga sama hästi kui sõlmitud, tähtajatu leping kolmekuulise etteteatamisega lõpetamiseks. See tähendab, et selle hooaja kolm järgmist lavastust saame välja tuua Lai 37 majas.

Kas järgmised uuslavastused on Mart Aasa «Seitse ärajäänud kultuuriprojekti» 17. veebruaril, Ivar Põllu «Vanemuise biitlid» 24. märtsil ja Urmas Vadi «Rudolf Allaberdi testament» 14. aprillil?

Jah.

Ja kui need on vaatajate ette jõudnud?

Augustis tuleb suvelavastus Raadil koostöös Eesti Rahva Muuseumiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles