Galerii ⟩ Tartu võttis tähtsa võidu ning võitlus poolfinaali koha eest jätkub

Tartu Postimees
Copy

Bigbank Tartu võrkpallimeeskond mängis täna kodusaalis Credit24 veerandfinaalseerias korduskohtumise TalTechiga ning võttis kohustusliku võidu 3:1 (25:18, 25:16, 24:26, 25:15). Nüüd on panused kõrged homseks mänguks, kui viimases kohtumises selgub poolfinalist finaalturniirile.

Esimeses geimis näitas ülekaalukalt jõudu kodumeeskond ning alistas vastased 7 punktiga. Teine geim möödus samuti võidukalt ning külaliste ees saavutati edumaa 9 punktiga. 

Üllatava pöörde võttis kolmas geim, kui TalTech avaldas tartlastele tugevat vastupanu, püsis neil kannul punkt-punkti haaval ning võitis 26:24. Ka neljandas geimis püsis seis korraks viigis, aga lõppvaatus kulges kindlalt Tartu meeskonna kasuks ning võit 25:15 viis lisavaatuseni. Homme kell 16 kohtuvad Bigbank ja TalTech viimast korda ning selgub edasipääseja Credit24 finaalturniirile 13-14. märtsil Kuressaares.

Enim punkte (15) tartlastele tõi austraallasest diagonaalründaja Curtis Stockton, talle järgnesid temporündaja Kevin Soo ja nurgaründaja Stefan Kaibald 13 silmaga.

TalTechi parim oli 15 punktiga Mihkel Nuut, tema järel Jörgen Vanamõisa 14 punktiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles