Abernethy on Ventspilsi mängu sisse elanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Todd Abernethy Ventspilsi meeskonna särgis.
Todd Abernethy Ventspilsi meeskonna särgis. Foto: www.bkventspils.lv

Endine TÜ/Rocki korvpallimeeskonna mängija Todd Abernethy on oma uude meeskonda Ventspilsi sisse elanud ja saab rohkelt mänguaega.

Balti liigas, kus Ventspilsil on tabelis 5 võitu ja 5 kaotust, on Abernethy teinud kaasa neljas mängus ning olnud platsil keskmiselt 27 minutit. Punkte on Abernethy toonud keskmiselt 6,8, lauapalle võtnud keskmiselt 1,8 ning resultatiivseid sööte andnud keskmiselt 2,5 mängus. Lisaks on ta teinud veel keskmiselt 1,5 vaheltlõiget.

Läti liigas, kus Ventspilsil on tabelis kaheksa võitu ja liidrikoht, on Abernethy mänginud kaks mängu ning olnud platsil keskmiselt 19 minutit. Ta on visanud keskmiselt 6 punkti, võtnud 2,5 lauapalli, andnud 5,5 resultatiivset söötu ja teinud 1,0 vaheltlõiget.

EuroChallenge sarjas, kus Ventspilsi meeskond on jõudnud vahegruppi, on Abernethy kaasa teinud neli mängu. Mänguaega on ta saanud keskmiselt 29 minutit, visanud keskmiselt 6 punkti, võtnud 2,8 lauapalli, andnud 3,5 resultatiivset söötu ja teinud 0,5 vaheltlõiget.

Täna tuleb Abernethy mängima oma vana koduklubi Tartu vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles