Mõrvas süüdistatav noormees viibis päev enne saatuslikku sündmust arestimajas (1)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Eduard Kask  tunnistas end süüdi küll mitmes kallaletungis ja ka varguses kuid mõrvas ta end süüdi ei tunnistanud. Kohtus kaitses Kaske advokaat Marko Paabumets.
Eduard Kask tunnistas end süüdi küll mitmes kallaletungis ja ka varguses kuid mõrvas ta end süüdi ei tunnistanud. Kohtus kaitses Kaske advokaat Marko Paabumets. Foto: Margus Ansu

Tartu maakohtus astus täna kohtu ette Eduard Kask(21), keda prokuratuur süüdistab mullu juuni viimasel päeval Tartu vallas Kükitaja külas 16-aastase noormehe mõrvas. Süüdistuse kohaselt süütas Kask mullu 30. juuni hommikul Kükitaja külas elumaja, kuhu põles sisse tema tuttav 16-aastane noormees. Kohtuistungil selgus, et päev enne Kükitaja küla sündmust oli Kask viidud arestimajja kainenema, kus ta kostitas korrakaitsjaid sõimu ja ka tapmisähvardustega.

Mõrvas süüdistataval Eduard Kasel oli enne Kükitaja külas aset leidnud sündmust toime pannud mitmeid vägivallakuritegusid. Viimase kriminaalkaristuse sai Kask 2018. aasta mais, mil ta mõisteti süüdi avaliku korra rikkumises ning varguse katses.

Vargused ja peksmised

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles