VIDEO Trad.Attack! esitles suurkontserdi eel salasinglit

Kristel Kaljuvee
, tegevtoimetaja
Copy
Uus loos laulab Sandra Vabarna koos Vaiko Eplikuga (keskel), neid saadavad Jalmar Vabarna (paremal) ja Tõnu Tubli.
Uus loos laulab Sandra Vabarna koos Vaiko Eplikuga (keskel), neid saadavad Jalmar Vabarna (paremal) ja Tõnu Tubli. Foto: Sille Annuk

Eesti ühel tuntuimal ja tegusaimal folgitriol Trad.Attack! seisab ees eriti tihe aeg. Mai lõpus annab ansambel oma esimese suurkontserdi Saku suurhallis, kuhu mahub mitmeid tuhandeid kuulajaid. Enne veel, aprillis, ilmub muusikute uus plaat «Make Your Move». Kuigi kogumikku on salvestatud juba viimased poolteist aastat, ei saa Trad.Attack! selles sisalduvaid lugusid veel avalikult ringlema lasta.

Kui novembris Tallinnas esitletud industriaalsete sugemetega «Pass-pass» ning jaanuaris Viljandis mängitud popilik «Tehke ruumi!» on juba avalikud, siis kolmandaga on Trad.Attack! otsustanud kuulajatele teha väikese vimka. Nimelt paluti äsjasel esitlusel väikesearvulisel publikul isegi telefonid kõrvale panna, ka Tartu Postimehele anti voli ruumis filmida vaid paarkümmend sekundit. On teada, et avalikuks saab «Armasta mind» juba üsna pea, ent kuidas ja millistel asjaoludel, hoitakse praegu veel kiivalt vaka all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles