Tormituul kukutas puu sõitvale autole peale

Tartu Postimees
Copy
Puu kukkus sõitvale autole peale.
Puu kukkus sõitvale autole peale. Foto: Päästeamet

Päästeameti Lõuna päästekeskuse päästjad sõitsid Lõuna-Eestis tormi tõttu tekkinud ohtude eemaldamiseks eile välja ligi 140 korral, millest pooled väljakutsed olid Võrumaale . 

Kõrvaldada tuli teedele langenud puid või tagada turvalisus purunenud elektriliinide juures. Teedele kukkunud puid aitasid kutseliste päästjate kõrval eemaldada ka vabatahtlikud päästjad ja abipolitseinikud.

Eile kella 17 ajal teatati, et Elva vallas Uderna külas sõitis auto otsa teele kukkunud puule. Õnnetuses purunes auto rehv ja velg, inimesed viga ei saanud. Omanik pöördus auto parandamiseks kindlustusse.

Kella poole 19 ajal teatati, et Tartu vallas Salu külas kukkus puu sõitva auto peale. Reisijad pääsesid ehmatusega. Kiirabi kontrollis nende tervist ja lubas koju. Päästjad eemaldasid murdunud puu autolt ja teelt.

Võrumaal kadus elektrikatkestuse tagajärjel vool Saatse, Mõniste, Vastseliina ning Haanja hooldekodudest. Omavalitsuse kriisimeeskond oli tormiks valmistunud ning osadesse hooldekodudesse tagati vool generaatoritega kohe. Omavalitsuste kriisimeeskonnad tegelevad probleemide selgitamise ning lahendamisega edasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles