Estiko Grupi uueks juhiks saab Kristo Seli

Tartu Postimees
Copy
Kristo Seli.
Kristo Seli. Foto: Aive Urberg

Estiko nõukogu otsustas nimetada ASi Estiko juhatuse uueks esimeheks Kristo Seli. Senine juhatuse liige, üle 20 aasta Estikot juhtinud Ain Tammvere määrati nõukogu liikmeks, samuti jätkab ta OÜ Estiko Energia juhatuse liikmena.

Kristo Seli on Estiko Grupiga olnud seotud üle kümne aasta. Viimased kolm aastat töötas ta Lydia hotelli juhina. Tema juhtimisel tõusis Lydia hotell tänavu jaanuaris reisiportaali TripAdvisor kasutajate hinnangul Eesti parimaks hotelliks.

Enne seda tegeles ta Estiko Kinnisvaras arendusprojektidega. Kristo Seli on ka Tartu linnavolikogu liige ning Reformierakonna fraktsiooni esimees. 

Juhatuse liikme vahetumine annab Ain Tammverele võimaluse pühenduda täielikult Estiko Energiale ning Raadi päikesepargi arendamisele. Baltimaade suurim päikeseelektrijaam on Estiko Grupile järgmise aasta suurim investeering. Samuti saab Ain Tammverest Estiko nõukogu liige.

Estiko on 100% Eesti kapitalil põhinev peamiselt Tartus tegutsevate ettevõtete grupp. Estiko neli põhilist tegevusala on pakendite ja pakkematerjalide tootmine, ärikinnisvara arendamine ja haldamine, majutusteenuse pakkumine ning energiatootmine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles