Elva võtab täna pidulikult vastu oma kuulsa poja, maailmameister Martin Järveoja

Tartu Postimees
Copy
Martin Järveoja (vasakul) kuulutati Ott Tänaku kaardilugejana tänavuste autoralli maailmameistrivõistluste võitjaks 27. oktoobril Kataloonias.
Martin Järveoja (vasakul) kuulutati Ott Tänaku kaardilugejana tänavuste autoralli maailmameistrivõistluste võitjaks 27. oktoobril Kataloonias. Foto: EPA/Scanpix

Esmaspäeva õhtul on Elva rahvas oodatud kohalikku kultuurikeskusesse, et võtta pidulikult vastu hiljuti koos Ott Tänakuga autoralli maailmameistriks tõusnud Martin Järveoja.

Elvast pärit Järveojale antakse üle valla saadiku tiitel ja näidati Hispaania ralli lühifilmi. Muu hulgas on edukas spordimees lubanud oma kogemuste taustal avada huvilistele rallimaailma telgitaguseid.

Korraldajad on kohale  tellinud üllatusesineja. Pärast piduliku osa lõppu on huvilistel võimalik üheskoos vaadata filmi «Ott Tänak – The Movie».

Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Merilyn Säde ütles, et pidulik vastuvõtt korraldatakse veendumuses, et paljud kohalikud inimesed soovivad Elvast pärit maailmameistri tänamises osaleda. «Kuna nägime suvel Rally Estonia Elva linnakatse ajal, kui palju inimesi tuli rallit vaatama ja kindlasti ka Martinit toetama, siis tundsime, et tänamiseks parim viis on just avalik vastuvõtt,» lisas Säde. 

Shell Helix Rally Estonia andmetel jälgis suvel Elva linnakatset 13 375 inimest. Võrdluseks: Elva vallas elab kokku 14 630 inimest. «Need arvud näitavad ilmekalt, et inimestele läheb rallimaailmas toimuv korda,» märkis Säde.

Vastuvõtt algab Elva kultuurikeskuses kell 18 ning sinna on tasuta sissepääs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles