Fotod: Tartu jäised kõnniteed niitsid jalakäijad, Võru viadukt oli liiklusõnnetuste tõttu suletud

Vilja Kohler
, ajakirjanik
Copy

Paari tunni vältel on Tartu- ja Jõgevamaal juhtunud kümme liiklusõnnetust, mille üks ühine joon on olnud libedus teedel, teatas Lõuna prefektuur täna kella poole üheksa ajal hommikul. Tartus Vōru viaduktil oleva avarii tōttu oli liiklus seal täielikult suletud.

Vōru maanteel oli hommikutundidel avariiliste autode tōttu suurem seisak, linna saabujad olid maanteel järjekorras. Võrust Tartu poole liikujatel soovitab politsei kasutada lennujaamateed linna sisenemiseks.

Musta jääga olid kella kaheksa ajal kaetud ka Tartu kõnniteed, seega tuli tööle ja kooli minnes olla väga ettevaatlik.

Vahetult enne kella kuut hommikul sagenesid äkki Tartu- ja Jõgevamaal avariid, kus sõidukid põrkasid omavahel kokku, mitu sõidukit sõitis teelt välja ja rullus üle katuse, andis teada politsei. Mõnes avariis said inimesed ka kergemalt viga.

Teeilmakeskus andis kell 10 teada, et mandril katab maanteed ikka must jää ning libeduse oht on säilinud. Ka politsei hoiatas, et teedel on libeduse oht ning palub sõidukijuhtidel olla ettevaatlik valides teeoludele vastava sõidustiili. 

Ettevaatlik tuleb olla ka jalakäijatel, sest ka Tartu kesklinnas on kõnniteed kaetud musta jääga, jalust niidab näiteks Ülikooli tänav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles