KFC avab Tartus ja Narvas ööpäevaringsed restoranid (1)

BNS
Copy
KFC järjekord.
KFC järjekord. Foto: Sander Ilvest

Margus Linnamäe suurosalusega Apollo Group avab uuel aastal kiirtoiduketi Kentucky Fried Chickeni (KFC) ööpäevaringsed restoranid Tartus ja Narvas.

Järgmise aasta kevadel avab KFC restoran uksed Narvas Fama keskuses ja suvel Tartu Lõunakeskuses. Mõlemad keskused kuuluvad Astri Grupile.

Apollo Groupi arendusjuhi Mauri Dorbeki sõnul on KFC restoranide senine suur menu näidanud, et inimesed oskavad kvaliteetsest teenusest lugu pidada. «Maailmakuulsa brändi Eestisse toomine on end igati õigustanud ning meie laienemisplaanid on suured. On rõõm tõdeda, et peagi saame KFC kõrget kvaliteeti pakkuda ka Tallinnast väljaspool,» ütles Dorbek.

Astri Kinnisvara OÜ juhatuse liige Tarmo Kleimann lisas, et Astri Grupi jaoks on alati oluline olnud pakkuda oma klientidele võimalikult laia kaupluste valikut ning põnevaid söögikohti. «KFC on järjekordne hea näide sellest, et toome oma keskustesse tuntud ja populaarseid kaubamärke,» ütles Kleimann.

Apollo Group OÜ omandas rahvusvahelise kiirtoiduketi Kentucky Fried Chicken (KFC) frantsiisi Baltimaades tänavu talvel. Eesti esimene KFC restoran avas uksed 24. oktoobril Tallinnas Ülemiste keskuses, lisaks töötab Lätis kaks ja Leedus kolm KFC restorani.

Astri Grupp on Eesti kapitalil põhinevate ettevõtete grupp, mis tegeleb peamiselt kaubanduskeskkondade arendamise ning üüri- ja haldamisteenuste osutamisega. Astri Grupile kuuluvad Tallinnas Balti Jaama Turg ja Keskturg, Tartus Lõunakeskus, Pärnus Pärnu Keskus, Narvas Astri Keskus ja Fama Keskus. Lisaks ka kõiki Astri keskusi koondav e-pood astri.ee.

Apollo Group on Eesti kapitalile kuuluv Baltikumi suurim meelelahutus kontsern, mis omab Apollo kauplusi, Apollo kinosid, O'Learyse meelelahutuskeskusi, Vapiano restorane, Blenderi mahlabaare ja IceCafe jäätisekohvikuid, samuti filmidistributsiooni ettevôtet Baltic Film Distribution.

Nii Apollo Groupi, Postimehe kui ka uudisteagentuuri BNS suuromanik on Margus Linnamäe.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles