Ogier kritiseeris Citroëni: kommunikatsioon pole alati Citroëni tugevaim külg olnud

Postimees Sport
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: LEHTIKUVA/REUTERS

Kuuekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier andis väljaandele Autosport intervjuu, kus põhjendas Citroënist lahkumise tagamaid. 

Prantsusmaa autotootja teatas, et taandub MM-sarjast just seepärast, et Ogier otsustas meeskonnast lahkuda. Ogier kommenteeris Citroëni pressiteadet  niimoodi: «Võib-olla pole kommunikatsioon alati Citroëni tugevaim külg olnud…»

35-aastane prantslane jätkas nüüdseks endise tööandja kritiseerimist: «Kui nad väidavad, et teisi sõitjaid pole praegu saadaval, siis tunnen, et see on minu kolleegide suhtes lugupidamatu.»

Autosport küsis kogenud prantslaselt, miks ta siiski otsustas Citroënist lahkuda. Ogier vastas: «Peamine põhjus, mis mind seda otsust tegema ajendas, oli auto arendamine ja kiiruse puudumine. Juba tänavusel hooajal saime aru, et olime auto arendamisel konkurentidest maas. Ma arvan, et kõik, kes selle autoga sõitsid, tundsid samamoodi.»

Vaatamata kõigele ei kahetse Ogier Citroëniga liitumist. Ogier alustas kunagi just Citroënis profikarjääri. «Olin meeskonnaga liitudes teadlik, et tuleb keeruline hooaeg ja ma ei kartnud seda väljakutset. Kuigi hooaeg ebaõnnestus, siis ma ei kahetse seda otsust. »

Kõigi eelduste kohaselt siirdub Ogier järgmiseks hooajaks Toyotasse, kuid prantslane ei soovinud neid jutte kommenteerida. Väidetavalt teatab Toyota esmaspäeval, et järgmisel hooajal sõidavad meeskonnas Ogier, waleslane Elfyn Evans ja soomlane Kalle Rovanpera.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles