Värske treiler: kuula, millise tuntud koomiku häälega räägib eesti keeles sinine välesiil Sonic

Spekter
Copy
«Siil Sonic»
«Siil Sonic» Foto: Paramount Pictures

Nädala eest avalikustas Paramount Pictures kauaoodatud ametliku uue treileri kuulsa SEGA kangelase «Siil Sonic» (Sonic the Hedgehog) filmile, mis sel suvel suure skandaaliga ümbertegemisele läks. Nüüd on valminud ka filmi eesti keelde dubleeritud treiler, kus sinisele välesiilile annab hääle tuntud eesti koomik.

Vaata-kuula uut treilerit:



Kas tundsid ära? See oli muidugi Tõnis Niinemets.

USA, Kanada ja Jaapani koostööfilmis ühendavad sinine ja ülikiire Sonic ning tema (inim)semu Tom (James Marsden) ühendavad jõud, et peatada maailmavallutamist planeeriv pahalane Doktor Robotnik (Jim Carrey). Sonicu jõudmist kinoekraanile on oodatud kaua ning algselt novembris kinodesse jõudma pidanud film valmistus tavaliseks kinotsükliks, kui esimese treileri peale vallandus totaalne hüsteeria, sest live-action Sonic sai liiga inimeselaadne ning lihtsalt võika välimusega. Paramount tegi õige otsuse: ohverdades paar kuud aega, otsustati Sonicu välimus terves filmis ära muuta. 

Nüüd on tulemus teie ees ning tuleb tõdeda, et ehkki treiler jutustab filmi praktiliselt lahti ja millegi erilisega siin tegu pole, siis antud juhul treiler vähemalt «toimib» ning Sonic näeb välja vahva, sõbralik ja siililaadne – nii, nagu oleks võinud kohe teha!

Meenuta eelmist treilerit, mis fännid õudusest ahastusse ajas:

Apollo Kinodes alates 14. veebruarist 2020.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles