Fotod: Pierce Brosnani sarmikad pesamunad poleerivad tänavu Kuldgloobusi

Spekter
Copy
Dylan Brosnan, Pierce Brosnan ja Paris Brosnan Kuldgloobuste vastuvõtul
Dylan Brosnan, Pierce Brosnan ja Paris Brosnan Kuldgloobuste vastuvõtul Foto: Presley Ann/AFP/Scanpix

Eks-Bond Pierce Brosnani äärmiselt võluvad noorimad pojad valiti tänavusteks Kuldgloobuste saadikuteks, kel on au väärikate Hollywoodi välisajakirjanike antavate filmiauhindade galal auhindu kätte anda.

Kuldgloobuste saadiku ehk sisuliselt lavaabilise traditsioon sai alguse juba 1963. aastal ning alates 1971. aastast valitakse igal aastal mõne tuntud filmistaari võsu – varem siis vastavalt kas Miss või Mister Kuldgloobus, vastavalt sellele, kas au läks neiule või noormehele (alates 2018. aastast muudeti tiitel Kuldgloobuse Saadikuks). Viimastel aastatel on selle erilise au osaliseks saanud näiteks Idris Elba, Dwayne Johnsoni ja Sylvester Stallone'i lapsed. 

Pierce Brosnani pojad on esimesed, kes tiitlit jagavad: nii lähevad 18-aastane Paris Brosnan ja 22-aastane Dylan Brosnan, kes mõlemad on tudengid eri ülikoolides, lavale kahekesi ning teevad seejuures koostööd heategevusorganisatsiooniga FEED, mis on pühendunud näljahäda leevendamisele laste seas.

Dylan Brosnan ja Paris Brosnan
Dylan Brosnan ja Paris Brosnan Foto: Rodin Eckenroth/AFP/Scanpix

«Mina pole kunagi pidanud muretsema, kust tuleb mu järgmine eine. Mul on selles mõttes vedanud. Kuid tean, et miljonid lapsed üle maailma ei oma sellist luksust,» sõnas Paris Brosnan saadikurolli vastuvõtukõnes.

66-aastasel Pierce Brosnanil on lisaks veel kaks vanemat poega: 47-aastane Christopher ja 36-aastane Sean. Tal oli ka tütar Charlotte, kes aga suri 2013. aastal munasarjavähki. Nende ema, Brosnani esimene naine, suri samuti 1991. aastal munasarjavähki.

Dylani ja Parise ema on Brosnani teine naine, ajakirjanik Keely Shaye Smith, kellega näitleja abiellus 2001. aastal.

Paris Brosnan ja Dylan Brosnan vabal ajal
Paris Brosnan ja Dylan Brosnan vabal ajal Foto: Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles