Raadil valmib järgmisel suvel jalgpallistaadion, mille sarnast pole Eestis nähtud

Kaspar Koort
, ajakirjanik
Copy
Staadionit projekteerides peeti silmas, et see ei varjaks vaadet ERMile. Sestap tuleb tribüünihoone tagurpidimajapoolsele küljele.
 
Staadionit projekteerides peeti silmas, et see ei varjaks vaadet ERMile. Sestap tuleb tribüünihoone tagurpidimajapoolsele küljele.  Foto: Andres Lunge/eskiis

Tulihingeliste toetajate poolest tuntud Tartu JK Welco jalgpalliklubi sai läinud reedel viimaks raporteerida: kaua kavandatud kunstmuruväljaku ja tribüünihoonega kompleks läheb töösse ning järgmise aasta juunis saab seal nahkkerale pihta anda. Seejuures pole tegu lihtsalt palliplatsiga, vaid kompleksi rajamisel ja hilisemal majandamisel järgitakse nii palju kui võimalik keskkonnasäästlikku mõtteviisi.

JK Welco tegevjuht Edgar Leht (vasakul) ja staadioniprojekti juht Mart Raamat istutasid reedel Raadile rajatava staadioni juurde elupuu.
 
JK Welco tegevjuht Edgar Leht (vasakul) ja staadioniprojekti juht Mart Raamat istutasid reedel Raadile rajatava staadioni juurde elupuu.  Foto: Sille Annuk

Mõte oma treeningukompleksi rajamisest hakkas Welcos idanema juba kuus aastat tagasi. Plaanid said selgema kuju mullu, kui Tartu linnavalitsus andis Welco käsutusse Eesti Rahva Muuseumi (ERM) vastas oleva tühermaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles