Veel saab esitada Lõuna-Eesti parima toote kandidaate

Copy
Taas selgub aasta toode.
Taas selgub aasta toode. Foto: Lõuna-Eesti Postimees

Lõuna-Eesti Postimees kuulutab välja parima toote konkursi. Parimaid tooteid võivad välja pakkuda kõik Lõuna-Eesti inimesed ja ka ettevõtted. Konkursile sobivad kõik Valga-, Põlva- ja Võrumaal 2018.–2019. aastal välja töötatud parimad uudistooted ja -teenused.

«See võib olla ükskõik mis toode või teenus: peaasi, et see on kas Valgamaa, Põlvamaa või Võrumaa ettevõtlike inimeste loodud,» ütles Lõuna-Eesti Postimehe peatoimetaja Sirli Homuha. «Konkursiga soovime tunnustada Lõuna-Eesti ettevõtjate tööd ja panust piirkonna arendamisse.»

Ettepanekud parimate toodete kohta koos lühikese põhjenduse ja esitaja kontaktandmetega on oodatud aadressile toode2019@lounapostimees.ee hiljemalt 24. novembriks.

Žüriisse kuuluvad Lõuna-Eesti Postimehe ajakirjanikud, peatoimetaja ja Kagu-Eesti ettevõtluskonsultant Kuldar Leis ning Luminor. Hindajad valivad esitatud toodete seast välja kümme kõige tugevamat kandidaati ning seavad need novembris Lõuna-Eesti Postimehe veebilehel rahvahääletusele.

Lõuna-Eesti parim toode kuulutatakse välja detsembris Lõuna-Eesti Postimehe vahel ilmuvas ettevõtluskogumikus, võitjale anname välja ka auhinna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles