Patsiendid saavad oma arsti tunnustada

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
«18 aasta jooksul on Eesti inimesed läinud avatumaks ning samuti on hea sõna arsti töö kohta kergem tulema,» sõnas Eesti Tervise Fondi juhataja doktor Eero Merilind.
«18 aasta jooksul on Eesti inimesed läinud avatumaks ning samuti on hea sõna arsti töö kohta kergem tulema,» sõnas Eesti Tervise Fondi juhataja doktor Eero Merilind. Foto: Konstantin Sednev

Meditsiiniuudiste portaal www.arst.ee ning Eesti tervise fond annavad taas patsientidele võimaluse valida aasta arsti. Tänavu valitakse aasta arsti juba 18. korda.

«Kõigi nende 18 aasta jooksul on Eesti inimesed läinud avatumaks ning samuti on hea sõna arsti töö kohta kergem tulema,» sõnas Eesti Tervise Fondi juhataja doktor Eero Merilind. «Võin oma kogemusest öelda, et piisab juba ühe patsiendi kiitvast sõnast ning terve päev muutub helgemaks. Teame ju kõik, et kui kedagi tänada või kiita, siis on ka endal parem tunne.»

Doktor Merilind märgib, et avalik tunnustamine on arstidele oluline. «Aasta arst on eeskuju paljudele tulevastele arstidele ning hea eeskuju on alati nakkav! Inimesed ootavad tänapäeval igalt teenuselt kõrget kvaliteeti, kuid ärme unusta, et positiivne tagasiside aitab kindlasti kvaliteedi tõusule palju kaasa. Kutsun kõiki patsiente oma head arstikogemust jagama aasta arsti veebilehel. Olge julged ja tunnustage oma arsti ka avalikult!»

Oma lemmikarstist saab Eesti tervise fondile teada anda ka posti teel. Kandidaate saab esitada kuni 15. detsembrini. Esitatud kandidaatide hulgast teeb otsuse žürii, kuhu kuuluvad sotsiaalminister, perearst Eero Merilind ning Põhja-Eesti regionaalhaigla kardioloogiakeskuse teadusjuht professor Margus Viigimaa.

Otsus tehakse 2019. aasta detsembri lõpus, auhinnatseremoonia on kava kohaselt jaanuari alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles