TÜ/Bigbanki võistkonna trump Ingrid Kiisk sai tõsiselt vigastada

Lenel Karu
, reporter
Copy
Esiplaanil Ingrid Kiisk (nr 9)
Esiplaanil Ingrid Kiisk (nr 9) Foto: Sille Annuk / Postimees

Eesti koondisega suvel treeninud ning EMi finaalturniiril käinud TÜ/Bigbanki mängija Ingrid Kiisk sai möödunud nädalal treeningus tõsiselt vigastada ja peab mõneks ajaks väljakult eemale jääma.

Neljapäeval sai pallitreeningus Kiisk blokis palliga sõrme pihta nii tugevalt, et sõrm tuli panna lahasesse. Luu katki ei olnud, aga kolm nädalat tuleb treeningutelt eemal viibida ning seejärel taastuda. «See on mu esimene suurem vigastus. Lihtsalt ebaõnn, hüppasin diagonaalile blokki ja pall tabas sõrme n-ö tipust ja lõi luu välja,» rääkis ta.

Naiskonna peatreener Kristjan Kais ütles Võrkpall24 portaalile, et Kiisk peab korralikult paranema, enne kui tagasi väljakule tuleb. «Seal on kindlasti ka psühholoogiline pool – millal ta julgeb taas lööma hakata. Tal pole palju vigastusi olnud ja ma ei tea, kui suur ta valulävi on,» ütles Kais.

Kiisk ütles, et ta keskendub praegu füüsisele ja koolile ning ei tea, millal saab väljakule naasta. «Seda aega on tegelikkuses kindlasti rohkem, sest lahas on ainult kolm nädalat, edasi tuleb taastusravi ja pallitrennide kohta on veel vara öelda, pole õrna aimugi,» selgitas Kiisk. Ta lisas, et sõrme liigutada on valus ja et ajalisi piire on kergem panna pigem siis, kui lahas on ära võetud.

Seni, kuni Ingrid Kiisk paraneb, on Kadi Kalmi kõrval nurgaründaja positsioonil algrivistuses kirjas Renate Pikk, kes selle aasta sügisest treenib nurgaründaja kohal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles