Vanemuine käivitas aastalõpu piletisaju

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teater Vanemuine korraldab tänasest kuni 30. detsembrini soodusmüügi kõigile oma etendustele kuni hooaja lõpuni. Müügis on ka juulis etenduva suvelavastuse «Peko» piletid.

Piletisaju käigus saab teatripääsmeid hankida täishinnast oluliselt soodsamalt, kinnitas teater oma teates. Lisaks on igal päeval üks eriti soodne päevapakkumine, mis on saadaval ainult suure teatrimaja kassas.

Sooduskampaania ajal broneerimist ei toimu ning Piletisaju soodustused ei laiene varem tehtud piletibroneeringutele. Samas kehtivad soodustused (pensionärid, õpilased), mis on arvestatud täishinnast.

Lisaks teatrimaja kassale ja Piletilevi, Piletimaailma ja Ticketpro müügikohtadele kehtivad soodushinnad ka kõigi kolme piletimüügisüsteemi internetikeskkonnas. Vanemuise etendustele pileteid ostes tasub jälgida hinna valikul kindlasti rida «Piletisadu», mitte «Tavahind».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles