Monica Rand: Jaan Toots valetab (5)

Tartu Postimees
Copy
Tartu keskerakondlasest abilinnapea Monica Rand.
Tartu keskerakondlasest abilinnapea Monica Rand. Foto: Sille Annuk

Teisipäeval Tartu Postimehes ilmunud intervjuus väitis Keskerakonna Tartu piirkonna esimees Jaan Toots, et tema parteikaaslasest abilinnapea Monica Rand on keeldunud keskerakondlastele tutvustamast uue linnaeelarve projekti. Ranna väitel on see vale.

Monica Rand läkitas teisipäeva ennelõunal lehetoimetusele järgneva vastulause.

«Erakonna Tartu piirkonna uus juht Jaan Toots valetab intervjuus, et abilinnapeana olen keeldunud oma erakonnakaaslastele uut linnaeelarvet tutvustamast. Selgitan lühidalt, kuidas on asjad olnud tegelikult.

Eelmise kolmapäeva so 23. oktoobri õhtul helistas mulle Keskerakonna fraktsiooni esimees Vladimir Šokman ning palus kohtumist. Teemaks Tartu linna 2020 aasta eelarve.

Leppisime kokku, et esmaspäeval 28. oktoobril kell 17 kohtume minu kabinetis ning tutvustan hetkeseisu. Vladimir Šokman ütles, et võtab kaasa ka osa fraktsioonist, täpsustades, et tõenäoliselt Rein Koka ja komisjoniliikme Olev Raju. Kohtumine oli planeeritud arvestades Keskerakonna fraktsiooni korralise koosoleku toimumise aega.

Eile kell 17 see kohtumine ka toimus. Osalesid Vladimir Šokman, Rein Kokk, Olev Raju, mina ning rahandusosakonnast Külli Lust ja Maarja Gross. Andsime umbes tund kestnud kohtumisel ülevaate eelarve koostamise hetkeseisust, vastasime tekkinud küsimustele.»

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles