Erik Orgu, hoia alt: Arnold paotab oma külmikuust ja õpetab, mida süüa ja kuidas treenida, et Terminaatori-vormi saada (1)

Spekter
Copy
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger Foto: Kuvatõmmis

Õige pea saame kinoekraanidel näha režissöör Tim Milleri lavastatud ja James Cameroni kirjutatud-produtseeritud märulit «Terminaator: Sünge saatus» (Terminator: Dark Fate), mis toob jätku ammusele saagale.

Kuulus Terminaator ehk Arnold Schwarzenegger jagab sedapuhku ekraani noorema tehisisendiga, ent 72-aastane ekskuberner, kulturist ja märulitäht pidi siiski andma endast maksimumi, et olla fännide rõõmuks võimalikult legendaarses vormis, mille pärast teda juba 80ndatest saati imetletakse. Aastast 2016 järgib mees peamiselt vegan-dieeti ning armastab mandlipiima, ent rõõmustab end aeg-ajalt hõrgutavate steikide ja tekiilasmuutidega. Eesti mehed, võtke eeskuju!

Vaata Men's Health ajakirja videost, mida staari külmkapis leidub, kuidas ta endale kokkab ja kuidas treenib:

Filmi tegevus jätkub sealt, kust jäi pooleli «Terminaator 2: Kohtupäev» (1991) ehk siis sealt, kus jäi saaga pooleli produtsendipostile naasnud vanameister James Cameronil – nagu vahepealseid filme poleks olnudki (arvestades nende kehvapoolset kvaliteeti oleks võinud üldse olemata ollagi, leiavad paljud).

Peaosades astuvad üles legendaarsed Linda Hamilton (Sarah Connor) ja Arnold Schwarzenegger (Terminaator) ja noor action-täht Mackenzie Davis (Grace).

Apollo Kinodes alates 1. novembrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles