Venelaste «Pohmakas» Mehhikos: Jaburas komöödias «Tüdrukuid on erisuguseid» mässib võitluskukk kolm kutti paksu pahandusse

Spekter
Copy
«Tüdrukuid on erisuguseid»
«Tüdrukuid on erisuguseid» Foto: IMDB

Ebareaalselt jaburas vene komöödias «Tüdrukuid on erisuguseid» (Девушки бывают разные) ootab kolme puhkusele sõitnud kutti ees plindrite plinder.

Kolm head sõpra otsustavad võtta ette surfireisi Mehhikosse. Kõik läheb nagu valatult: helesinine ookean, kuumad tüdrukud ja kuldsed liivarannad. Loomulikult tähistavad meie kangelased ka oma kohalesaabumist vääriliselt.

«Väärikas» tähistamine viib aga selleni, et järgmisel hommikul ärkavad nad peavaluga rannas ega mäleta eelmisest õhtust mitte kui midagi... Kuigi nende mälu on nõrk, tulevad mängu mehed, kes kolme noormehe mälu värskendavad. Jama on suur. Nüüd, juba ilma dokumentide ja rahata, püüavad nad põgeneda. Ainus viis põgenemiseks on riietada end tüdrukuteks. Ootamatult tuleb osaleda ka naissurfarite turniiril, mille peaauhind annaks võimaluse saada hulk raha ja riigist pääseda .

Nende põgemisplaani hakkavad aga takistama uued segavad tegurid – armastus, salateenistus, maffia ja isegi võitluskuked.

Apollo Kinodes alates 25. oktoobrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles