Kuum foto: Jennifer Aniston lõhkus Instagrami ja purustas rekordi

Spekter
Copy
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston Foto: VALERIE MACON/AFP/Scanpix

Näitlejanna Jennifer Aniston liitumine Instagramiga ajas sotsiaalmeediaplatvormi lühisesse.

Aniston, kes hiljem Jimmy Kimmeli jutusaates märkis, et ei tea ise ka, miks ta üldse konto tegi, postitas oma esimeseks pildiks netti selfie, millel on lisaks temale jäädvustatud terve kamp «Sõprade» näitlejaid (Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry ja Matt LeBlanc), vahendab CNN. «Nüüd oleme ka Instagrami-sõbrad!» kirjutas Aniston pildile saateks.

Foto vallandas sotsiaalmeedias täieliku fännihüsteeria, mistõttu naise konto nii põhjalikult kokku jooksis, et Instagrami esindajad pidid avaliku teadaande tegema, kui küsimus lahendatud sai. 

Probleem aeti joonde ning edasi jäi vaid imestada selle üle, kui kiiresti Anistoni konto jälgijaid kogus: esimesed miljon jälgijat kogus konto vaid 5 tunni ja 17 minutiga, purustades sellega Guinnessi rekordi (mis seni kuulus 5 tunni ja 45 minutiga Prints Harry ja tema kaasa Meghan Markle'i @sussexroyal kontole). Juba kolmapäevaks lähenes arv 10 miljonile ning tänaseks ootab Anistoni järgmisi postitusi juba 12 miljonit põnevil silmapaari. «Ma tõesti ei tahtnud seda (Instagrami) katki teha. Aitäh teile kõigile ming jälgimast!» teatas naine hiljem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles