Vanaks hakkab jääma? Hugh Grant käis kinos ning sai pahaseks

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Hugh Grant
Hugh Grant Foto: HENRY NICHOLLS / REUTERS / SCANPIX

Briti veteranhurmur Hugh Grant käis kinos «Jokkerit» vaatamas ning sai otse kinosaalis pahameelehoo, mille otsustas kohe sealsamas Twitteris välja elada.

Ometi ei olnud pahameel suunatud mitte filmi enda, vaid hoopiski kino aadressile – 59-aastase näitleja jaoks osutus tema enda sõnul kogu kinoelamus iseenesest talumatuks. 

«Kas ma hakkan vanaks jääma või on kinos LIIGA VALI? Talumatu. Mõttetu,» säutsus ta, lisades ka kinoketi Twitteri-sanga. Kino esindajad suutsid väärika külalise etteheite peale muidugi liigutada kiiremini kui tavainimese omale ning vabandasid staari ees juba järgmisel päeval, kinnitades, et nende helisüsteemid läbivad korralisi kontrolle, et nende nivood oleksid tervisele ohutud (kasutades seega hetke, et endale promo teha, nii see elu käib). Kui Grantilt küsiti, mis kinos ta käis ning mida vaatamas, vastas too napilt: «Jokker. Aga nalja tehti meie kulul.»

Paistab, et äkkviha tasemele too intsident siiski jäigi, kuid tore kuulda, et «Jokker» ka filmitähtede seas nii vaatamisväärseks hinnatud, et koguni näitlejad end kinosaali veavad. 

Warner Bros. Picturesi filmis «Jokker» kehastab samanimelist peategelast Oscarile kandideerinud Joaquin Phoenix, kelle kõrval saab näha ka Oscari võitjat Robert De Nirot. Filmi lavastaja, produtsent ja kaasstsenarist on Oscarile kandideerinud Todd Phillips.

«Jokkeri» keskmes on ikooniline põhivaenlane ning tegu on seni kinoekraanidele jõudmata algupärase ja iseseisva looga. Phillips mitte ainult ei uuri süvitsi ühiskonnast kõrvale heidetud meest Arthur Flecki (Phoenix), vaid räägib üldisemalt hoiatava loo.

Apollo Kinodes alates 4. oktoobrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles