Mida Christopher Nolan kostaks? Uues Batmani-filmis mängib Kassnaist Zoë Kravitz

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Zoë Kravitz
Zoë Kravitz Foto: J.M. HAEDRICH/SIPA/Scanpix

Režissöör Matt Reeves on enda lavastatava uue Batmani-filmi naispeaosalise ehk Kassnaise (Catwoman) rolli valinud 30-aastase Zoë Kravitzi. 

Muusik Lenny Kravitzi ja supermodell Lisa Bonet' tütar on viimastel aastatel Hollywoodis ukse suisa jalaga lahti löönud, tehes ühe hea ja hästi valitud rolli teise järel, näidates end nii tõsiseltvõetava draamanäitleja kui ka atraktiivse kassamagnetina. Kravitz astub filmis üles kõrvuti uue Bruce Wayne'i Robert Pattinsoni (kes arvatavasti siiani Nolaniga veel «Teneti» võtetel müttab) ning kuulduste kohaselt ka Jonah Hilliga.

Kõmuleht TMZ teab kirjutada, et Kravitzi jaoks on Kassnaise roll auasi, seda enam, et roll tal Nolani lavastatud «Pimeduse rüütli taastulekus» kättesaamatuks jäi. Põhjusena nägi haavunud näitlejanna toona oma segarassi ja liialt eksootilist välimust, mistõttu ei õnnestunud Kravitzil endale isegi mitte prooviesinemist saada (Nolan polevat tahtnud filmis kasutada «liiga urbaniseerunud» stilistikat). Kassnaisena astus Nolani filmis üles hoopis klassikaline iludus Anne Hathaway.

Küll aga on seni Kassnaist kinoekraanil tihti nähtud just tõmmuna – näitleks Halle Berry 15 aasta taguses soolofilmis ja Eartha Kitt 60ndatel – seega on Kravitz rolli igati loogiline valik.

Üks lähikondlane, kes Kravitzi edu üle suurt rõõmu tunneb, on Aquaman Jason Momoa isiklikult, kes on juhtumisi naise n-ö kasuisa ehk abielus tema emaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles