Nädala uued filmid: Verine Eesti õudukas, armukade nutitelefon, Angelina Jolie taastulek ja Rootsi kassi kolimine

Spekter
Copy
Elle Fanning ja Angelina Jolie «Pahatar: Kurjuse käsikijanna» esilinastusel
Elle Fanning ja Angelina Jolie «Pahatar: Kurjuse käsikijanna» esilinastusel Foto: NEIL HALL / EPA / Scanpix

Algav kinonädal saab oleva väga fantaasiarikas, kui kinodesse jõuab nii muinasjuttu, õudust kui ka koomilist paroodiaulmet.

Käpad ekraanist eemale! Romantiline komöödia «Jexi» tõestab, et nutitelefon on ohtlik «armuke»

Tehisintellekt on teema, mis üha enam imbub meie igapäeva ning on lisaks düstoopilistele ulmefilmidele («Her») ning -seriaalidele («Black Mirror») nüüdseks sisse kirjutatud ka Hollywoodi kergemasse lektüüri. Komöödias «Jexi» (Jexi) tuleb nutisõltlasel mehel tegemist personaalse virtuaalassistendi Jexiga (umbes nagu Siri, aga kurjem), kes osutub vägagi armukadedaks isendiks.

«Pahade emmede» tegijate kirjutatud ja lavastatud komöödia peaosades astuvad üles Adam Levin ja Rose Byrne.

Apollo Kinodes alates 18. oktoobrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

Ainult julgetele: Eesti esimese täispika õudusfilmi «Kiirtee põrgusse» treiler külvab õudu

Juhusliku tööotsa tõttu saabuvad suure kiirtee lähedal asuvasse ja suvilaks ümberehitatud üksikusse metsatallu vennad Tom (Kristjan Kasearu) ja Markus (Franz Malmsten). Tavaline töötegemine võtab aga veidra pöörde, kui vanem vend Tom leiab kuuri lammutades kulunud kohvri, kust tuleb välja mitmeid imelikke fotosid ja kõhedust tekitavaid esemeid. Lisaks kõigele ilmub tallu väga kummaliselt käituv Dora. Naisel on kaasas väike poiss, keda ta kohtleb ootamatult jõhkralt. Miks aga tunneb Dora ära noorema venna Markuse, keda ta oma elus varem mitte kunagi kohanud ei ole? Mitu inimest peab enne veriselt hukka saama, kui hakkab selguma, mis selles vanas talukohas tegelikult toimub ja miks?

Eesti esimese täispika õudusfilmi «Kiirtee põrgusse» peaosades astuvad üled Franz Malmsten, Kristjan Kasearu ja Kersti Heinloo. Kõrvalosades Brigitte Susanne Hunt, Maia Vahtramäe, Paljas Porgand, Oliver Kristman, Merilin Mälk, Kalle Sepp, Egon Nuter, Liina Tennosaar jt.

«Kiirtee põrgusse» režissöör ja stsenarist on Urmas Eero Liiv. Filmi operaator on Kristjan-Jaak Nuudi, kunstnik Killu Mägi, helilooja Tiit Kikas, grimmikunstnik Edith Eller.

Apollo Kinodes alates 18. oktoobrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Maagiline maailm ohus: Angelina Jolie ja Elle Fanningu suhted muutuvad «Pahatari» järjes veelgi keerulisemaks

Sel sügisel tuleb kinoekraanidele menuka muinasjutufilmi järg «Pahatar: Kurjuse käskijanna» (Maleficent: Mistress of Evil), peaosas maagilise Angelina Jolie ja noore tõusva tähe Elle Fanninguga.

Võimsa haldja Pahatari ja peatselt kuningannaks kroonitava Aurora keerukas omavaheline suhe satub järjes silmitsi uute takistuste ja olukordadega, kui tuleb hakata kaitsma maagiliste olendite maailma. Printsess Aurora (Elle Fanning) ja tema ristiema Pahatar (Angelina Jolie) liiguvad tõsise konflikti suunas, sest printsessi tababa armastus. Pahatar aga ei taha kuuldagi, et tema kallis silmatera läheks elama kuninganna Ingrithi (Michelle Pfeiffer) lossi, sest monarhi näiline hoolitsus võib varjata nurjatuid salaplaane.

Apollo Kinodes alates 18. oktoobrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

Parimad ajad möödas? Pettsoni ja Finduse uues ekraaniseikluses kolib kass kodunt ära

Rootsi kirjaniku Sven Nordqvisti raamatusarjal põhinevas uues seikluses «Pettson ja Findus. Findus kolib ära» viivad sõprade teed eri majadesse elama.

Findus mürgeldab ega lase Pettsonil magada. Seepärast ehitab Pettson talle oma mängumaja. Findusele hakkab omaette olemine nii meeldima, et otsustab mängumajja päriselt sisse kolida. See teeb Pettsoni murelikuks – kas tõesti on Findus selles eas, et hakkab oma elu elama? Kas rõõmsad ajad parima sõbra seltsis on möödas? Findus peab midagi vahvat välja mõtlema, et Pettsoni tuju parandada.

Apollo Kinodes alates 18. oktoobrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles