Tartu loomemajanduskeskus tähistab kümnendat sünnipäeva

Tartu Postimees
Copy
Järgmine Loovhommik leiab aset 20.oktoobril.
Järgmine Loovhommik leiab aset 20.oktoobril. Foto: Sille Annuk

Tartu loomemajanduskeskus tähistab 10.–12. oktoobrini Tartu ettevõtlusnädala raames oma 10. sünnipäeva oksjoni, seminari, Psühhodisko VI rahvusvahelise konverentsi ja kontsertidega.

Neljapäeval, 10. oktoobril kell 18 oodatakse huvilisi Tartu noore kunsti oksjonile, mida peetakse loomemajanduskeskuse algatusel juba 2009. aastast. See on ainulaadne noorte kunstnike loomingut tutvustav kunstioksjon Eestis. Oksjonil esitletakse nii uusi loojaid kui ka noori professionaalseid kunstnikke. Oksjoni eesmärk on pakkuda põnevat ja head kunsti nii esmasele kunstiostjale kui ka kollektsionäärile.

Reedel, 11. oktoobril kell 13–15 toimub loomemajanduse seminar «X Factor» (inglise keeles). Seminar on pühendatud sellele «salapärasele miskile», x-faktorile, mis peidab end loomingus. Koos inspireerivate esinejatega LMK uutest prioriteetsetest valdkondadest, milleks on etenduskunstid, film ja muusika, otsime x-faktorit, mis viiks loojaid ja ettevõtjaid uute ja rahvusvaheliste horisontideni.

Laupäeval, 12. oktoobril kell 16–24 toimuvad Psühhodisko VI rahvusvaheline konverents Celluloid Music ja kontserdid.

Celluloid Music on pühendatud filmimuusikale vinüülil ja tselluloidil. Toimuvad muusikalised loengud filmimuusika eripärast ja Eesti filmimuusikast, samuti avatakse näitus vinüülplaatide kujundustest.  

Kell 16 samal päeval toimub vinüülplaatide kujunduste näituse avamine Kalevi 13.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles