Põnevad sisustusideed: mitte mingi tavaline lastetuba

Copy
Foto: Duoprint

Tahate muuta lapse toa tõeliselt omanäoliseks, aga poes lihtsalt pole seda päris õiget tapeeti või aknakatet? DuoPrint Decor trükib sisustustoodetele teie lemmikmustri või -foto.    

DuoPrint Decor tegevuseks on trükiga sisutustooted. Välja on töötatud terve kollektsioon sisustusmustreid erinevas vanuses lastele, mida saab trükkida lastetubade aknakatetele ja tapeetidele, ent samuti on tooteid võimalik valmistada vastavalt kliendi soovidele.

«Soovisin sisustada lastetuba, aga ei leidnud sobivaid mustreid,» räägib Duoprint Decor asutaja ja tegevjuht ning kahe lapse ema Kirke Vahter põhjustest, miks ta ühel hetkel hakkas trükiga sisustustoodetele rohkem tähelepanu pöörama ning lisab, et tema arvates saab tänu sellisele sisustuslahendusele luua läbiva stiiliga omanäolise kodu.

Aknakatete sortimendist leiab erinevas stiilis valikuid: rulood, kassettrulood, paneel-, rooma- või tekstiilkardinad ning saada on nii pimendavaid kui ka mittepimendavaid kangaid. Seinakatete puhul on võimalik valida foto- ja fliistapeedi vahel, mis mõlemad on lihtsalt paigaldatavad ning kergesti hooldatavad. Mustri trükkimiseks kasutatakse lõhnatut ning mürgiste kemikaalide vaba tinti.

Vahter, kes on trüki- ja reklaamivaldkonnas tegutsenud juba üle 15 aasta, teeb koostööd pikaajalise kogemusega Eesti aknakatete tootjaga ning ühises sünergias luuakse tooteid, mis on ühtaegu nii kvaliteetsed kui ka isikupärased. Selliste personaliseeritud toodete puhul on tõesti piiriks vaid taevas, usub naine, ning julgustab kliente laskma fantaasial lennata ning pöörduma DuoPrint Decori poole kuitahes pöörasena tunduva ideega. «Meie leiame võimaluse, kuidas teie unistus teoks teha.»

Peamiselt keskendub DuoPrint Decor küll lastetoa aknakatetele ja tapeetidele, ent samuti on võimalik tellida ettevõtte sümboolikaga kott-toole, patju või muid tekstiile kontori puhkealadele, messidele või muudele üritustele.

Miks valida DuoPrint Decor?

  • Saate luua omanäolisi ja isikupäraseid trükiga sisustustooteid.
  • Lai valik sisustusmustreid erinevas vanuses lastele.
  • Võimalus luua täiesti personaliseeritud lahendusi.
  • Erineva stiili ja tööpõhimõttega aknakatted.
  • Kvaliteetsed ning lihtsalt paigaldatavad ja hooldatavad seinakatted.

Uurige lähemalt: www.duoprint.ee

Foto: Duoprint
Copy
Tagasi üles