Lähipäevad pakuvad nii päikesepaistet kui ka vihma

BNS
Copy
Vihmane ilm. Foto on illustratiivne.
Vihmane ilm. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil oodata nii päikesepaistet kui ka vihma, samas õhusooja maksimumid üle 13 kraadi ei kerki.

Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, sekka võib tulla lumekruupe. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-8 m/s, öö hakul Kirde-Eesti rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi, maapinnal kohati 0 kuni -3 kraadi, rannikul tuleb kuni 8 kraadi sooja. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, sekka võib tulla lumekruupe. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 6-11 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, sekka võib tulla lumekruupe. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +5 kraadi, maapinnal kohati 0 kuni -3 kraadi, rannikul tuleb kuni 10 kraadi sooja. Päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma, sekka võib tulla lumekruupe. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7, pärastlõunal põhjarannikul ida- ja kirdetuul 6-10, puhanguti 13 m/s. Sooja on 4-9, saartel kuni 12 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Öö hakul sajab mitmel pool hoovihma, pärast keskööd saju tõenäosus väheneb. Puhub idakaare tuul 2-8, öö hakul põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3, Lääne-Eestis 3 kuni 7 kraadi, saarte rannikul on kuni 10 kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 8-13 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles