Sadamaraudtee likvideerimine toob kaasa ülesõidukohtade sulgemised Turu, Tähe ja Võru tänaval

Tartu Postimees
Copy
Tööd sadamaraudteel.
Tööd sadamaraudteel. Foto: Sille Annuk

Sadamaraudtee haru ülesvõtmine tähendab seda, et järgmise nädala kolmel päeval on suletud Turu, Tähe ja Võru tänava ülesõidukohad.

24. septembril kell 7–22 on kinni Turu tänava, 25. september kell 7–22 Tähe tänava  ning 26. septembril kell 7–22 Võru tänava ülesõidukoht.

Turu tänava ülesõidukoha sulgemise järel on ümbersõit marsruudil Turu-Teguri-Tähe - Ropka tee - Turu ja vastupidi. Buss nr 7 sõidab sama teekonda.

Praegu on Teguri tänav (Tähe ja Turu tänava vahel) liiklusele suletud kaevetööde tõttu, kuid 24. septembril sealt töid ei tehta ja võimaldatakse mõlemasuunaline liiklus.

Tähe tänava ülesõidukoha sulgemise järel on ümbersõidu võimalusi mitu. Teguri tänaval (Tähe-Turu lõik) on 25. septembril liiklusele avatud üks sõidusuund (Tähe-Turu).

Buss nr 6 sõidab Tähe-Teguri-Võru-Aardla ja vastupidi. Ropkamõisa peatused jäävad teenindamata. Väljuval suunal on E-kaubamaja asenduspeatus Forseliuse. Buss peatub ka Kabeli peatuses. Siseneval suunal peatu buss ka Rahu peatuses.

Võru tänava ülesõidukoha sulgemise korral on ümbersõit Võru-Teguri-Tähe-Aardla-Võru ja vastupidi.

Busside nr 4 ja 10 ümbersõit on Võru-Teguri-Tähe-Aardla-Jalaka ja vastupidi. Teenindamata jäävad Kabeli ja Rahu peatus. Väljuval suunal on ajutine Teguri peatus paigaldatud Teguri tänavale (Teguri-Võru ristmiku lähistele). Peatus tehakse ka E-kaubamaja ja Ropkamõisa peatuses. Siseneval suunal petaub buss ka Ropkamõisa ja Forseliuse peatuses.

Buss nr 9 sõidab Tähe-Aardla. Teenindamata jääb Kabeli peatus. Ajutine Teguri peatus on paigaldatud Teguri tänavale (Teguri-Võru ristmiku lähistele). Peatus tehakse ka E-kaubamaja ja Ropkamõisa peatuses.

Buss nr 9a sõidab Aardla-Tähe. Teenindamata jääb Rahu peatus. Ümbersõidu teekonnal peatub buss ka Ropkamõisa ja Forseliuse peatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles